Contact

Str. Baicului nr.80,Parcela J,

Depozit 1, Sector 2,

Bucuresti, ROMANIA.

Office

Colectare

COMANDA

Se poate trimite prin magazin online, telefonic, prin fax sau prin e-mail.

 

PLATA PRETULUI MARFII. MODALITATI DE PLATA. TERMENE DE PLATA

 - plata pretului marfii se poate face prin virament bancar sau in numerar (in conditiile legii), in cuantumul si la termenele prevazute in factura.

 - suma scadenta trebuie sa fie virata in contul vanzatorului la data mentioata pe factura. Plata se considera efectuata la termen in situatia in care suma datorata a ajuns in contul vanzatorului la termeul prevazut in factura.

 - in cazul in care plata nu este facuta in termenul aratat mai sus, vanzatorul va percepe penalitati de 0,1% pe zi de intarzire

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Dupa confirmarea platii (ramburs, op, confirmare primire bani in cont) livrarea produselor: cartuse cu cerneala, originale sau remanufacturare, tonere sau imprimante se va efectua astfel:

- pentru zona Bucuresti livrarea se va face gratuit pentru o coamanda de minim 200 ron (TVA inclus). Pentru o comanda mai mica de aceasta suma se va percepe o taxa de 15 ron.

- pentru restul tarii se va trimite prin sistem de curierat rapid. Maxim 48 ore de la preluarea comenzii. Beneficiind de cont colector cu partenerii nostri, dumneavoastra nu ve-ti plati mai mult de 30 ron pentru transport si ramburs pentru un pachet format din cateva cartuse de cerneala sau tonere laser pentru imprimante. Pentru o cotatie exacta va rugam a lua legatura cu unul dintre colegii de la departamentul de vanzari.