Contact

Str. Baicului nr.80,Parcela J,

Depozit 1, Sector 2,

Bucuresti, ROMANIA.

Office

Colectare

Solutia corporate Office Green are la baza urmatoarele:
• Serviciul de colectare complet pentru consumabile de imprimanta si hardware
• O gama larga de consumabile remanufacturate pentru imprimanta
• Management al stocului de tonere sau cartuse de imprimanta astfel incat acesta sa nu fie epuizat
• Reducerea costurilor cu pana la 40% fata de pretul consumabilelor originale

Office Green este specialistul dumneavoastra in aprovizionarea cu tonere si cartuse pentru imprimanta, ecologice, remanufacturate. Cum deja probabil stiti, odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in 2007 problemele legate de reciclare au devenit foarte importante.
Astazi multi consumatori arunca tonerele si cartusele de imprimanta dupa ce acestea sunt folosite. Tonerele si cartusele goale ajung sa umple un camp (unde sunt depozitate) sau sunt incinerate, poluand astfel mediul si risipind materii prime costisitoare. Office Green ofera o solutie economica din punct vedere financiar pentru a rezolva aceasta problema. Astfel, colectarea cartuselor de imprimanta , tonerelor nu mai prezinta nici un risc pentru dumneavoastra precum si pentru mediul inconjurator. Dupa colectare si transport catre Office Green, urmeaza un intreg proces pentru a putea urmari o eficienta reciclare a cartuselor si a tonerelor goale.
Mentionam ca firma noastra colecteaza spre recliclare atat cartuse si tonere goale, originale cat si remanufacturate si compatibile.
Pentru detalii urmariti sectiunea Colectare